CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, February 28, 2011

mood in change..

everyting happens for a reason...
everyting happens for a reason...
sudd tringt lagu without u part nickhun oppa..
prince thai...aii chumm!!
trying to be better...
aigoo ...frustrated ble ap yg diimpi x dpt..
tp pe leh wat..usaha xkuat....
try to catch up again..
aja aja fighting ashee..!

posted : 2.32 am

Friday, February 25, 2011

DREAM HIGH!

last episode dream high ...cant wait for it...!!!!
even assignment ngah berlambak sgt..tp dream high so outstanding!! cant let it go...






Tuesday, February 22, 2011

yaaah!

life is short...don't let tears wondering yourself each second..
have fun in your life...
b what u want to b..
grab all the opportunities..
don't lets our guts down...
make a million friends..
fall in love a lot...
married with the one we love ....(make it only 1 ok)
always b with your family..
but remember.....
don't b the one who fill their heart with -ve feeling...


till then,
release emo ptg2 nie...ngeee

Monday, February 21, 2011

[NEWS] Peringatan

peringatan pada kaum hawa. mesti baca( saper nak share silakan)

Amaran pd Kaum Ha
wa

Amaran pada Kaum Wanita dan kepada sumer kaum perempuan yang memandu, Kes ni betul2 menakutkan.

Kesah ini betul2 terjadi kat Penang

Ingat lagi tak dgn kes Ms Canny Ong yang dirogol dan dibunuh??

Kisah nya..ada seorang perempuan ni berhenti dekat stesen gas "pay-at-the-pump" untuk isi minyak..sebaik saja dia siap isi minyak tu dan nak beredar,seorang pekerja kat situ buat pngumuman yang kad kredit perempuan ni ada problem sikit..pekerja tu suruh perempuan ni masuk ke dalam untuk bayar..tapi perempuan ni confused la sebab transaksi menunjukkan yang pembayaran kad kredit dia diluluskan dan tak ada masaalah apa2 pun.. so perempuan tu bagitau la pekerja tu dan dia pun bersedia nak beredar ke kereta dia balik..tapi pekerja tu tetap bertegas dan suruh dia masuk dalam..perempuan tu pun decided untuk masuk ke dalam...sebaik aje dia masuk kat dalam..dia mula marah kat pekerja tu.

lalu pekerja tu suruh dia bertenang dan bagitau hal sebenarnya.. .nak tau apa?
sebenarnya masa perempuan tu dok isi minyak,pekerja tu nampak ada laki menyelinap kat belakang kereta perempuan tu dan pekerja tu dah pun telepon polis..
perempuan tu pun apalagi, takut la..dia pun try intai dan dia nampak pintu kereta dia terbuka dan lelaki tu keluar dari kereta dia..
Sekarang ni..ada laporan yg mengatakan yg sekang ni ada gang yang amik body part orang pompuan..salah satu cara diorang adalah dgn menyelinap masuk kereta ornag perempuan masa perempuan tu tengah pump gas atau beli barang kat kedai TGH2 MLAM!!
kemudian,dia orang akan potong kaki perempuan tu untuk memudahkan diorang culik dan bunuh perempuan tu..
satu cara lagi pulak,dia orang akan masuk kedalam kereta yg tak ada orang dan tak berkunci kemudian culik perempuan tu dan bunuh dia orang.
Semalam pun ada Crime Investigation di Astro menceritakan kes yg sama di Hong Kong . Tapi perlakunya adalah pemandu teksi yang mengambil penumpang perempuan selepas lepas tengan malam. Memang ngeri.
Sila panjangkan email ini pada sesiapa yg anda kenali.
Bagi kaum perempuan elakkan keluar bersaorangan diwaktu malam.



tagged from other blog...

lousy face

today i met him..the one long time no see.. 
i look at his face...
looks gloomy n tired..
but i know he more towards sadness cause not even a minute he look at me..
didn't meant too but this is it..
go with the flow..
don't b afraid moving forward because i know deep inside there is no one but u....


i know my heart always change but 1 thing i'm ensure no one but u....
till we meet again..
to my bff sorry i lied to u..
never meant too but i leave to ALLAH for everything...


people said better stay away o else something uninvited happens..
so lend sentence tasya jap..
now i'm gonna " GO WITH THE FLOW"....


till then..
*mood : saddness* 

Saturday, February 19, 2011

confession

sudd teringt my gedix girl (paie,bain,tasya n az)...coz nun chuahe (i like)watch n heard korean drama n music, its totally influenced me..heheh smpila terbwk2 in my speaking..
*yaaaa!
*chuahe
*noemun jaemi
*saranghe n lots of it..
tp de most keep me smile when alone is cwisoya..(o sooya2 for bain n az) coz of 1 incident ..heheh
rite girlz..
bianne my yojaa chingu(girlfren) sb alwys wat korg pening2 lalat ble ashee terkeluar korean language tu...x le nk cover.msti nk slip out skit..o byk..
saranghe korg....
doom doom (floating) nu abo

till then...
miss munchkin.

Tuesday, February 15, 2011

tagged from paie..

>single ,already taken, or having a crush?
- urmm let c..still not married means single rite...hehe. o crush ( seems off)..ngee

>name bf/gf(klu tak de ..tlis {packet lost}
- nk jd mcm unnie siti leh ( biarlah rahsia) even korg da taw rite..hehe

>agak2 umur berapa nak kwin?
- omo2..26..too early x??hhehee

>tema perkahwinan?
- aigoo.. weeding theme like traditional style nye..n de most color msti pink + silver ..wonder    
    is it ugly o wat...but like it.

>beza sahabat dan kawan?
- well diff shbt n kwn adlh dr perkataan nye...ngee. seyes ashee .
   shbt org yg kte comfortable with n trust off. but kwn mcm biskut.kejap ad n kejap xde..

>siapa sahabat anda (boleh plural)
- hehe understand me well...my buddy since school la..

>tulis name seorang saja  true fwen korang.yang betul2 true fren..
- omo2.. private n confidential der..hhehe  

>sile upload pic korang yg paling buruk!

muncun sgt over..ngee

>sile upload pic korang yg paling cantik/hensem

dusshh...noemo noemo tomey x?heheh

nk add lg 1 xpe kn..? sy cute..wonder y..hehe

>sile tag 5 org lagi rakan anda 
-peah
-dila
-apiz
-ain
-effa


till then...
paie..jwb gak k...

Thursday, February 3, 2011

dream

its good to b healthy....
but remember keep balancing ur life with guide from ALLAH...*prayers n never give up from our hope coz insyaAllah u'll find the way no matter how hard it was...*
may us b one of the lucky...
amin...



Wednesday, February 2, 2011

love never ending

╔══════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════╗
☼ If you have an amazing mother, put this as your status ☼
╚══════════════ ೋღ☃ღೋ ═════════════

I HAVE AN AMAZING MOM...MAK SARANGHE!!!




╔══════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════╗
☼ If you have an amazing father, put this as your status ☼
╚══════════════ ೋღ☃ღೋ ══════════════

I HAVE AN INCREDIBLE N LOVEABLE FATHER...AYAH SARANGHE!!

Tuesday, February 1, 2011