CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, July 11, 2011

updated!

 sjak start wat part time kt kfc ni trlalu jarang ak updated blog nie..keinginan nk updated tu ad cme time je xde plus bband  x dbyr 2 bln lps dssbkn xde "ching2".money ler of coz..so tggu je la kakak ku dtg uma n pnjm bband dye..sggup pas keje tu trus on9 sb tkut x smpt  nk gne esknye ..hehe.

well keje kt KFC ni mmg best  plus ngan member2 yg sgt la friendly..yg x leh lps dr mne2 tmpt adlh ble ak mula bersuara..mula la diorg nk sakat blik n repeat cre ak ckp.. k imagine ble customer order cheeezy wedges n ble ak order kt "backup" n ckp " one cheezy" ngan suara ak,korg msti gelak xleh blah kn..?? mcm tu la ari2..bkn workers je..manager pn join berkaki2...aigoo.. pe leh wat..cme x puas kat gji je la..tp nie bln pertama..ne taw 2nd month better than this rite? asalkn kte keje ngan hati yg ikhlas..
 
dr kiri : miss suzy ,nani, aina n ira..
mcm2 gelagat ler..

 yg laki tu nmenye didi..n trademark yg sllu dye gne "pe lg!!" tu je la ayt dye sehari2..
xgado ngan ak sehari mmg xleh..
 bercermin mata "epul " n si tggi lampai "azizi"

sorry la guys..pic ak xde plak sb ak xde d tmpt kejadian time pic nie d amik..hehe. tp yg paling bes tu cousin ak pn 1 tmpt ngan ak kt sini..d gosipkn ngan si epul ni sb dua2 nmpx baik..heheplus ad sepasang kembar ni ske sakat ak..tp ak senang ngan diorg coz diorg sgt baik n x kedekut ilmu..klu tgk diorg, conpem xleh beza unless tgk kt nametag diorg..hehe hope diorg dpt samb blaja coz diorg sgtla pandai..syg xssamb blaja..kn?lbh2 lg ble pandai..tp tu la..rezeki x mai lg kt diorg..

k la smpi sni je..i'll updated more when i've time..
till then..
toodles.


Friday, June 3, 2011

Painkillers

i got back my lovely blog...!
such a relieve after million times try to access my email to verify it..
now its xtiv back ..assa!!
tu ler..byk sgt email...smpi lpe password..serves u right ashee..
*ok2..xyah nk perli der..*
#tmr gonna start keje..
smlm bru kne inject kt tgn..#aigoo lebam + sakit coz da lme xkne inject..
*xpk lg tjuk FYP..
idea cpt ler dtg..time xde pape,leh plak idea2 gler mendatang..time nk wat,xnk plak kuar..
sabo je la..
so end of story..bek jgn pk dlu..ne la taw idea mai ttbe..hehe
k thats all wanna update..

till then...
saranghe..

Monday, May 23, 2011

JALGEUM QUARTET

ok..juz done watching another korean drama..n its titled as SUNGKYUNKWAN SCANDAL. sllu sgt tgk cter new era  so ttbe kuar drama berlatarbelakng kn destiny minhwa..someting like that..make me wanna watch it..n  a week spend time ngan cter ni tgh mlm smpi subuh..n sgtla best cter ni..no wonder my gff ske sgt cter ni n recommend to me..nk taw cter nye cne, kne la tgk...highly remommend by me..xboring pn..! hehe Love the character played by "JALGEUM QUARTET".. cute+friendship+honesty..sume ad la..ni ad sikit gambar nk share..so korg kne tgk taw..




Sunday, May 1, 2011

strength..

easy to say..hard to do..
i'm in dilemma..really need my friends rite now but don wanna bother them..
please giv me a strength..i now i'm not supposed to hav that -ve feeling but i cant help it.
ad dis moment nothing i wanna so badly other than my dream to comes true.is it too hard to support me..?
wanna cried out loud but nothing goes out other than heart pain that i buried it alive with hope no one will found it..i need a comfort..hmm
#kbai..

4 month more..b strong ashee.u can do it..!
if no one can support u, find it in ur heart..ur heart is ur strength .
u noe i noe..damn its true.


Sunday, April 24, 2011

Oh! Kenali sikap diet ikut Bintang Kelahiran

source from myoliza.blogspot.com.. juz visit my motivation blog n i found somthing that drag me to post it..
lets check dis out..jaemi ko..

Oh! Kenali sikap diet ikut Bintang Kelahiran

setiap kita ade bintang kelahiran,..jom kita tengok apa kata bintang..

Aquarius ~ mereka yg berbintang ini cenderung tidak konsisten utk berdiet.
so, kena cari cara diet yg tidak membuatkan anda berasa susah.pilih diet yg mudah utk anda ikuti agar anda konsisten sehingga mencapai sasaran berat badan yg diingini.

Pisces ~ mereka yg berbintang pisces pula sering berasa tidak yakin dgn keupayaan diet yg sdg dilakukan.
so,...pilihlah diet yg menawarkan sistem sokongan dr org sekeliling anda atau luahkan saja hasrat anda dan minta bantuan rakan terdekat berikan sokongan padu kpd anda.

Aries ~ konsentrasi mudah terganggu apabila masih tidak mendapat atau melihat hasil setelah menjalani program diet. ini disebabkan oleh peribadi nereka yg terkenal dgn sikap impulsif atau cepat bertindak terburu-buru.

Taurus ~ bukanlah seorang yg sukakan aktiviti berolahraga. kebanyakkan memiliki tahap metabolisma yg rendah, tetapi mempunai kesabaran yg kuat sehingga menjalani program diet sehingga mendapat hasil yg diingini.

Gemini ~ mempunyai sikap yg kurang sabar. memerlukan sokongan dr seseorang yg mungkin dr bintang taurus, teman yg mampu menenangkan mereka kala gundah. secara keseluruhan, individu berbintang ini memerlukan perubahan dan motivasi yg diperoleh,pasti akan membantu mereka mencapai hasil yg baik dlm proses penurunan berat badan.

Cancer ~ gemar makanan yg berat sehingga terdorong menjadi seorang pemakan yg emosional. untuk mencegah kegagalan diet, so perlu mengikuti program diet dgn makanan yg lebih bervariasi.

Leo ~ lebih cenderung dalam makanan segera. walaupun begitu, mereka sentiasa bersemangat dan semangat itulah yg mendorong mereka berusaha lebih gigih sehingga mencapai kejayaan dlm program diet mereka.

Virgo ~ mempunyai peribadi yg realistik sehingga sanggup mencari cara yg praktikal yg boleh diterapkan dlm dunia realiti. namun sering berharap sehingga mudah putus asa apabila terdapat halangan dalam usaha mereka.

Libra ~ memiliki metabolisma tubuh yg lambat, tetapi apabila mereka bersemangat kental, mereka terdorong utk kuat berusaha dan berjaya. oleh itu, mereka perlu menghindari kata-kata yg mudah dan cepat agar boleh terus berjaya dalam program diet mereka.

Scorpio ~ mempunyai disiplin yg kuat dlm menjalani program diet. tapi mereka mudah berasa tidak puas. jadi, mereka perlu mengelakkan diri drpd berolahraga keterlaluan dan mengurangi makanan yg tinggi kalori.

Sagittarius ~ kelemahan bintang ini adalah terlalu bersemangat dan terlalu yakin. mereka sgt bercita-cita tinggi tp amat kurang sabar. so, mereka haruslah yakin bahawa kejayaan akan datang setelah berusaha walaupun usaha itu sedikit.cuba cari program diet yg mempunyai cara sederhana dan praktikal, diiringi dgn olahraga.

Capricorn ~ merupakan bintang yg baik dalam program diet, tetapi satu-satunya kelemahan mereka adalah sukar untuk menerima teguran, cadangan atau saranan daripada orang lain.

and for my zodiac is LEO..when i flash back my old style lov to eat instant food, act its true..and the part where my determination is strong when come to diet, make me more strong than ever..i hope its going to be truth..insyaAllah...

Tuesday, April 12, 2011

Tagged from lolitamissayien

Buka blog ain, ternampax la post ni psl 4 tag something..kind nk wat plak..hehe. smbil tgu time nk study cisco on9 nye ni..so hope u guys like it!


FOUR NAMES THAT FRIENDS CALL YOU :

-Ashmidah (sgt like sb mengingtkn cter Asmida dlm cter *ali Setan*)
-Ashee
-mida(family only)
-Ash Pikachu

FOUR MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE :
- 19/3/1952 (mak's bday)
- 02/06/1951(ayah's bday)
- 23/07/1990(mak lahirkn aq)
- 1/1( every year..coz sllu akn kumpul ngan sume family)

FOUR THINGS YOU’VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES:
- mukabuku n twiit2
- dgr lgu ost Secret Garden
- cr answer scheme for cisco on9 exam
- dpn lappy ku godek2

FOUR WAYS TO BE HAPPY :
-spend time ngan family
-layan cter korea(the most fav part)
- joging(nk kuyusnye psl)
- malalak mcm org prasan suara sedap..ngee

FOUR PEOPLE YOU MISS FROM YOUR PAST :
-HIM (probably)
-my 1st hp pink motorola..(hilang kne curik)

-shin chan
-Piqa (my dear bff) rndu dye yg dlu

FOUR GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE:
-  Hp style like korean
-  Ipad
- swift
- teddy bear yg sgt bsr

FOUR OF YOUR FAVORITE HOBBIES :
-  layan drama Korea
-  Baca novel
-  joging ats katil(hehehe)
-  Menyanyi

FOUR PLACES OR COUNTRY YOU WANT TO GO FOR VACATION :
- Mekah
- Korea
- Paris
- Malaysia(heheh)

FOUR FAVORITE DRINKS :
-Air mineral
-horlicks
-Skyjuice(air mineral la tu)
-Carrot Susu

FOUR THINGS ALWAYS FOUND IN YOUR BAG/HANDBAG :
- Handphone
- wallet
- keys
- Bedak compact

FOUR FAVOURITE COLORS :
- pink
- purple
- green
- black

TOP FOUR HANGOUTS :
- bilik
- JJ Bukit Raja
- My room
- Depan laptopku

TOP FOUR U LOVE SO MUCH :
- Diriku
- Mak dan Ayah
- Adik-beradikku
- girlz2 gedix

TOP FOUR “THINGS” SPECIAL TO YOU :
- lappy ku der
- collection of korea drama
- my blog
- bangle(tol x my spell ni)hehe


TOP FOUR WHO YOU WILL TAG:
anyone yg bce ni ..ok? no forcement but it is compulsary! hahah

AYAH..

Mungkin ibu lbh kerap menelefon utk menanyakan keadaan kita setiap hari..Tp tahukah kita, sebenar nya ayah lah yg mengingatkan ibu utk menelefon kita? Semasa kecil, ibu lah yg lebih sering mendukung kita..Tp tahukah kita bhw seba...ik saja ayah pulang bekerja dgn wajah yg letih ayahlah slalu menanyakan apa yg kita lakukan seharian ? Saat kita sakit@demam, ayah sering membentak "sudah diberitahu! jgn minum ais!".Tp tahukah kamu bahwa ayah sangat risau.??

Ketika kita remaja, kita meminta izin untk keluar malam. Ayah dgn tegas berkata "tidak boleh!"..Sedarkah kita bhw ayah hanya ingin menjaga kita? Krn bagi ayah, kita adlh sesuatu yg sangat berharga. Saat kita sudah d percayai, ayah pun melonggarkan peraturannya. Maka kita telah melangar kpercayaan nya...Maka ayah lah yg setia menunggu kita di ruang tamu dgn rasa sangat risau..

Setelah kita dewasa,ayah telah mghantar kita ke sekolah@kolej untuk belajar.. Di saat kita memerlukan ini-itu, utk keperluan kuliah kita, ayah hanya mengerutkan dahi.tanpa menolak, beliau memenuhinya..Saat kamu berjaya..Ayah adlh org pertama yg berdiri dan bertepuk tangan untukmu..Ayah akan tersenyum dngan bangga..

Sampai ketika jodoh kita telah datang dan meminta izin untuk mengambil kita dari ayah..Ayah sangat berhati-hati mengizinkan nya..Dan akhirnya..Saat ayah melihat kita duduk di atas plamin bersama pasangan nya..ayahpun tersenyum bahagia.. Apa kita tahu,bhw ayah sempat pergi ke belakang dan menangis? Ayah menangis krn ayah sangat bahagia..Dan diapun berdoa "Ya Tuhan, tugasku telah selesai dgn baik..Bahagiakan lah putra putri kecilku yg manis bersama pasangannya".. Setelah itu ayah hanya akan menunggu kedatangan kita brsma cucu-cucunya yg sesekali dtg utk menjenguk..Dengan rambut yg memutih dan badan yg tak lagi kuat untuk menjaga kita.. (sebarkan jika kita sayang kepada ayah kita)

*teringat last week ble ayh n mak sggup antakn bubur durian kt ak sb ak teringin sgt..n ingt pesanan yg ayah lafazkn kt ak..sumpah touching time tu..l love my parent..btol la..dlm dunia ni, Ibu Bapa kita adlh sbnr2nye harge yg paling tidak ternilai...* lov ur parents till forevr n ever.giv them ur successness for them so that they can smile proudly bcoz of u..*

Thursday, April 7, 2011

thankful for u olz..

200th day challenge still in progress. i need to push myself a little more..
even kind of like forcing myself..there is nothin i can do other than this..
friends..please endure with me ya..
o ya..gumawoo to sume yg take care sgt ngan kte..touching sgt..he3
i'm going to prove what i can do..
so..wait ok..


saranghe..

Monday, March 28, 2011




IS WHAT I'M GOING TO DO..HEHEHE

kyaakk 2!



ITS OK ASHEE..BE STRONG COZ THERE IS NO SHORTCUT TO ACHIEVE WHAT WE WANT..
NEVER SAY NEVER N NEVER GIVE UP
U NOE I NOE..WE BOTH NOE WE CAN DO IT...
FIGHTING FOR THE DELIGHTFUL DAY..
FOR THE BRIGHT FUTURE...
SMILE EVEN IT'S HARD FOR US..
CHAYOKKK!

Friday, March 25, 2011

KYAAAKK..!

                         task to be done...as a reminder to myself to b exact..ngee

microP - pastyear, quiz
mandarin - oral, perhaps need to done video project mandarin
ent- last test
bel- need to paraphrase another question
cisco-parent n child process 


in 2 weeks time, gonna sit for MUET..kyaaakk!! takut sgt2 ler...smpi terloncat2 ak paie n tasya nk tgk ktorg mek kt ne..mcm nk tgk result exam je..hahah..kwn2 yg len dpt tmpt yg sme kat SMAT AMPUAN JEMAAH..n for me..special case coz i'm cute kot..d placed nye nun kt seksyen 27...cano la nk g ke sne tue..aigoo..
first expression of coz ler sgt2 sdih..sb xsme tmpt ngan yg len..tp nsb bek RIZ ckp along aka Syahrul same placed ngan ak...thap tersengih smpi ke telinga la ble dgr brite tu...gumawoo riz...appreciate ngan pe riz n abg da wat..n Xyah nk sory2 k..mistake tu sume manusia wat..xdpt nk lari..ok (^,^)..syg korg..jap td g tgk official website for muet n i'm gonna sit for speaking first (11/4) nie..diikuti listening, writing n reading(16/4)..
yaaww..speaking..! pasni pakcik google la tmpt yg akn ak search for all info around d world..
target for band 5 at least...korg.!! kte sume wat very very very de best we can k..omo2..kt situ je da gne ayat yg sgt slh..xpe..ni kt blog k..time real nye jgn plak slip out tnp sedar..mnx jauh derr..

k gotta go..
till meet again..
saranghe... 
mood : smile + nervous + scared! 

Wednesday, March 23, 2011

terCabar!!



8 KILO LOSS IN 10 DAYS ONLY...
YAWW..En Ali RAWKS!!

DLM ATI - TERCABAR LA SESGT....!
BRU NK JINAK2 NGAN DIET ATKINS NIE...
PAIE...JOM TAKE THIS CHALLENGE!!

Saturday, March 19, 2011

.....................


today i learn something so precious in my life...how love can be so much pain..
is it sume laki sama..?at first syg bgai nk gile kt seorg pompuan..xlme pastu dtg khabr wujud lg sowg in ur life..r u so not sure with ur feeling thats y u been like this..? please if u already love n make her special as ur only 1, take good care of her...protect her..love her till ur death. is it so hard to do..? do u hav to had mistress in ur life when u already got one that so love u..?? need ur protect.. be her guide..? is it so hard..? y?? insan bernama lelaki..tell us what u actually want from us girl..? we r not fortune teller to predict whats in ur head..let us noe if u not satisfied towards us...don make it hard for both of us..until the end "we go by our path" till then u only realize who we r in ur heart.pliz..dun be double faces..our feeling are not the places that u olz can play with..understood..?

inspired from my beloved bestie..
friends..b brave syg..
insyaAllah..ur fate are written by Allah n u gonna meet some1 better than past..
till then ..pliz endure for a while k..
lov ur girlz so much..

Sunday, March 13, 2011

Najwa Latif - Carta Hati.

hye..skt ati tol ble dgr lgu nie..mati2 kne tpu ngan adik sndri...bertuah ko gedik...kakak hang pn ko nk tpu erk..at first heard dis song ble adk call then dye ckp lgu ni kwn2 blik dye gubah lgu ni utk dye..3 org wat lgu, sowg men gitar n adik ak plak jd vokalis nye,..mmg x cye lgsung ble dye bg dgr lgu ni..then ngah dgr2 lgu ni, dye pn nyanyi skli ikut melody lgu tu..time tu xyah ckp la...mmg sme..so i thought tol la kot dye nyanyi..
then ble blik uma mgu nie, adik ak ella bg dgr lgu nie..dye ckp ni dr girl youtube yg men gitar smbil nyanyi dlm keta..mcm prnh dgr plak..upenye Najwa latif yg riz pasang kt laptop dye..aigoo adk ak si ain ni..mati2 tol .tp ble pk blik myb adk ak nyanyi kn blik lgu tu kot ..n suara g dye play kn kt ak tu mmg sore dye..fuhh mmg sedap..ooPs trpuji plak...mau kembang dye dgr ak puji dye nie..ni ngah tgu confirmation dr si gedik tu...tp thanx to her..this song really soft n leh d trime..sgt best! ttbe keinginan nk men gitar dtg blik...ehehe..so ni lirik lgu dye..smbil korg bce blog ashee, smbil nyanyi ikot lirik nie k..jd theme utk blog kte plak at the moment..ngeee ENJOY!

hmm--
hoo---
haaa---
hmmm--

Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku

Aku mulai resah
Hati ku jadi kebah
Melihat diri mu aku rebah

Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati 
lagu cinta kita bermula
dari mata turun ke jiwa
dari teman menjadi cinta
dan berjanji untuk setia
sehidup semati kita
menjanji kan bahagia
untuk kita berdua selamanya

hmmm----
hoo---
lalala----
hmmm---

jangan engkau jangan pergi
jangan tinggal ku sendiri
jangan tinggal kan carta hati

kau janji kan bahagia
ku janji kau tak terluka
teruslah berada di carta hati kita

lala---
hooo---
lala---
hmmm--


Friday, March 4, 2011

ashee fighting!

Quote : "Breakfast like a princesslunch like a commonerdinner like a beggar."

Lately kind depress sgt...y? tgk quote kat ats tu pn korg leh agak kn??? YES! i'm gain a little dis week..o should i said * a lot erk*.otokajo(bak kte azim juss...?)..sia2 sbln lbh  x mkn nsi..pas hbs time tu, try mkn nsi skit trus xleh nk brhenti..in 2 weeks time..hah! mek ko..nek 4 kg..ottokei??
kne reset blik la gamaknye..ptutla lately ni mcm xringan mcm sllu...tobat xnk mkn nasi lg...forever n ever *dan dan je aq nie*..
tp pasti blh...

nk follow quote above..feel like floating jap..*doom doom* -ain msti taw npe ayt doom doom nie ashee ske*heheh

2Ooth day...

wait n see...!

determination sgt kuat time nie..

p/s : entry kli nie agk honest skt..segan but no more lg after dis..
          fighting!



Monday, February 28, 2011

mood in change..

everyting happens for a reason...
everyting happens for a reason...
sudd tringt lagu without u part nickhun oppa..
prince thai...aii chumm!!
trying to be better...
aigoo ...frustrated ble ap yg diimpi x dpt..
tp pe leh wat..usaha xkuat....
try to catch up again..
aja aja fighting ashee..!

posted : 2.32 am

Friday, February 25, 2011

DREAM HIGH!

last episode dream high ...cant wait for it...!!!!
even assignment ngah berlambak sgt..tp dream high so outstanding!! cant let it go...






Tuesday, February 22, 2011

yaaah!

life is short...don't let tears wondering yourself each second..
have fun in your life...
b what u want to b..
grab all the opportunities..
don't lets our guts down...
make a million friends..
fall in love a lot...
married with the one we love ....(make it only 1 ok)
always b with your family..
but remember.....
don't b the one who fill their heart with -ve feeling...


till then,
release emo ptg2 nie...ngeee

Monday, February 21, 2011

[NEWS] Peringatan

peringatan pada kaum hawa. mesti baca( saper nak share silakan)

Amaran pd Kaum Ha
wa

Amaran pada Kaum Wanita dan kepada sumer kaum perempuan yang memandu, Kes ni betul2 menakutkan.

Kesah ini betul2 terjadi kat Penang

Ingat lagi tak dgn kes Ms Canny Ong yang dirogol dan dibunuh??

Kisah nya..ada seorang perempuan ni berhenti dekat stesen gas "pay-at-the-pump" untuk isi minyak..sebaik saja dia siap isi minyak tu dan nak beredar,seorang pekerja kat situ buat pngumuman yang kad kredit perempuan ni ada problem sikit..pekerja tu suruh perempuan ni masuk ke dalam untuk bayar..tapi perempuan ni confused la sebab transaksi menunjukkan yang pembayaran kad kredit dia diluluskan dan tak ada masaalah apa2 pun.. so perempuan tu bagitau la pekerja tu dan dia pun bersedia nak beredar ke kereta dia balik..tapi pekerja tu tetap bertegas dan suruh dia masuk dalam..perempuan tu pun decided untuk masuk ke dalam...sebaik aje dia masuk kat dalam..dia mula marah kat pekerja tu.

lalu pekerja tu suruh dia bertenang dan bagitau hal sebenarnya.. .nak tau apa?
sebenarnya masa perempuan tu dok isi minyak,pekerja tu nampak ada laki menyelinap kat belakang kereta perempuan tu dan pekerja tu dah pun telepon polis..
perempuan tu pun apalagi, takut la..dia pun try intai dan dia nampak pintu kereta dia terbuka dan lelaki tu keluar dari kereta dia..
Sekarang ni..ada laporan yg mengatakan yg sekang ni ada gang yang amik body part orang pompuan..salah satu cara diorang adalah dgn menyelinap masuk kereta ornag perempuan masa perempuan tu tengah pump gas atau beli barang kat kedai TGH2 MLAM!!
kemudian,dia orang akan potong kaki perempuan tu untuk memudahkan diorang culik dan bunuh perempuan tu..
satu cara lagi pulak,dia orang akan masuk kedalam kereta yg tak ada orang dan tak berkunci kemudian culik perempuan tu dan bunuh dia orang.
Semalam pun ada Crime Investigation di Astro menceritakan kes yg sama di Hong Kong . Tapi perlakunya adalah pemandu teksi yang mengambil penumpang perempuan selepas lepas tengan malam. Memang ngeri.
Sila panjangkan email ini pada sesiapa yg anda kenali.
Bagi kaum perempuan elakkan keluar bersaorangan diwaktu malam.



tagged from other blog...

lousy face

today i met him..the one long time no see.. 
i look at his face...
looks gloomy n tired..
but i know he more towards sadness cause not even a minute he look at me..
didn't meant too but this is it..
go with the flow..
don't b afraid moving forward because i know deep inside there is no one but u....


i know my heart always change but 1 thing i'm ensure no one but u....
till we meet again..
to my bff sorry i lied to u..
never meant too but i leave to ALLAH for everything...


people said better stay away o else something uninvited happens..
so lend sentence tasya jap..
now i'm gonna " GO WITH THE FLOW"....


till then..
*mood : saddness* 

Saturday, February 19, 2011

confession

sudd teringt my gedix girl (paie,bain,tasya n az)...coz nun chuahe (i like)watch n heard korean drama n music, its totally influenced me..heheh smpila terbwk2 in my speaking..
*yaaaa!
*chuahe
*noemun jaemi
*saranghe n lots of it..
tp de most keep me smile when alone is cwisoya..(o sooya2 for bain n az) coz of 1 incident ..heheh
rite girlz..
bianne my yojaa chingu(girlfren) sb alwys wat korg pening2 lalat ble ashee terkeluar korean language tu...x le nk cover.msti nk slip out skit..o byk..
saranghe korg....
doom doom (floating) nu abo

till then...
miss munchkin.

Tuesday, February 15, 2011

tagged from paie..

>single ,already taken, or having a crush?
- urmm let c..still not married means single rite...hehe. o crush ( seems off)..ngee

>name bf/gf(klu tak de ..tlis {packet lost}
- nk jd mcm unnie siti leh ( biarlah rahsia) even korg da taw rite..hehe

>agak2 umur berapa nak kwin?
- omo2..26..too early x??hhehee

>tema perkahwinan?
- aigoo.. weeding theme like traditional style nye..n de most color msti pink + silver ..wonder    
    is it ugly o wat...but like it.

>beza sahabat dan kawan?
- well diff shbt n kwn adlh dr perkataan nye...ngee. seyes ashee .
   shbt org yg kte comfortable with n trust off. but kwn mcm biskut.kejap ad n kejap xde..

>siapa sahabat anda (boleh plural)
- hehe understand me well...my buddy since school la..

>tulis name seorang saja  true fwen korang.yang betul2 true fren..
- omo2.. private n confidential der..hhehe  

>sile upload pic korang yg paling buruk!

muncun sgt over..ngee

>sile upload pic korang yg paling cantik/hensem

dusshh...noemo noemo tomey x?heheh

nk add lg 1 xpe kn..? sy cute..wonder y..hehe

>sile tag 5 org lagi rakan anda 
-peah
-dila
-apiz
-ain
-effa


till then...
paie..jwb gak k...